Välkommen till KGB Bar & Restaurant

Välkommen till KGB Bar & Restaurant, en ryskinspirerad restaurang med nostalgisk inredning och en tydlig niché. Vill ni prova på något nytt så guidar vår personal er gärna till en helrysk afton med både mat och dryck. Självklart kan man på vår meny även finna mer klassiska rätter och vårt dryckessortiment är handplockat från hela världen.

En trappa ner finner ni vår festvåning som man kan boka för mer privata tillställningar. Här kan man dessutom lyssna på liveband, flera gånger i veckan. På helgerna har vi olika arrangörer som bedriver klubb i källaren med DJ’s som spelar allt mellan himmel och jord.

Välkommen!

»» Boka bord
»» Spela hos oss

Rock mot cancer

Fredagen den 28/3 så arrangerade Rock mot Cancer en konsert på KGB som tillägnades vår älskade Frida som tragiskt nog somnade in lördagen den 8 mars.

Nu är pengarna från ”hinken” räknade och med entrén blev det totalt 16,746kr till Cancerfonden. Stort tack till alla gäster som kom som bidrog med så mycket.

Nu har vi även dragit igång vår stora auktion där allt går oavkortat till Cancerfonden och det finns fantastiska föremål att buda på under två veckor med start den 28/3.
Du hittar alla olika föremål här:  http://rockmotcancer.com/auktion-till-forman-for-cancerfonden/

Rock mot caner kommer återkomma till KGB redan nu till påsk då vi kör en tredagars rockfestival där vi kommer samla in pengar till Cancerfonden.
För mer information om den så gå med i detta Facebook-event:  https://www.facebook.com/events/268707266623701/