Välkommen till KGB Bar & Restaurant

Välkommen till KGB Bar & Restaurant, en ryskinspirerad restaurang med nostalgisk inredning och en tydlig niché. Vill ni prova på något nytt så guidar vår personal er gärna till en helrysk afton med både mat och dryck. Självklart kan man på vår meny även finna mer klassiska rätter och vårt dryckessortiment är handplockat från hela världen.

En trappa ner finner ni vår festvåning som man kan boka för mer privata tillställningar. Här kan man dessutom lyssna på liveband, flera gånger i veckan. På helgerna har vi olika arrangörer som bedriver klubb i källaren med DJ’s som spelar allt mellan himmel och jord.

Välkommen!

»» Boka bord
»» Spela hos oss

KGB goes Perestrojka!

Efter 12 fantastiska år, på väg in i tonåren, har nu KGB bestämt sig för att flytta hemifrån. Vart just nu är oklart, men resan vi gjort tillsammans på Malmskillnadsgatan 45 börjar nu komma till sitt slut. Från och med årsskiftet kommer lokalen byta ägare och bli en otroligt cool och grym cocktailbar i 1920-talsstil som heter Melt och som kommer ta med dig tillbaka till Frankrikes la belle époque, till förbudstiden i New York och till de finaste salongerna i gamla New Orleans.

Det finns inte tillräckligt många ord för att beskriva allt vi känner just nu, men vi är otroligt tacksamma för dessa helt underbara år vi har haft tillsammans uppe på ”Drakens Rygg”.
Vi har haft många stamgäster och många kända och okända gäster som förgyllt våra år på så många sätt att det är omöjligt att ens försöka beskriva det.
Det är väldigt tråkigt att en epok tar slut men vi känner att vi slutar på topp. Vi har aldrig under våra år haft så många klubbar och andra evenemang bokade som denna höst.

Vi kommer köra på fram till jul med KGB’s fana högt i topp för att därefter samla ihop alla våra saker och krafter för att med glasnost i sinne försöka hitta ett nytt hem till KGB. Var, när och hur får framtiden utvisa.

Till dess vill vi tacka ALLA som gjort denna långa resa möjlig och vi säger inte adjö, vi säger på återseende.

Kramar och kärlek från Fredde, Hokan och i Fridas minne!